Jalankan Dagangan Seperti Sebuah Syarikat

Sekarang anda memahami perbelanjaan utama menjalankan perkhidmatan dagangan anda, kini mungkin ada orang lain, bagaimanapun ia adalah orang-orang besar untuk kebanyakan peniaga. Objektif anda membuat pasti bahawa anda membuat wang yang mencukupi daripada memenangi perdagangan anda (keuntungan) untuk menampung semua perbelanjaan anda kemudian beberapa, memastikan bahawa anda membuat keuntungan.

teknik forex terbaik

Jika anda berhasrat untuk berjaya sebagai peniaga, tindakan yang amat, pertama, sedang berjalan dagangan anda seperti perniagaan serta menontonnya sebagai satu.

Kos berikut besar anda akan mempunyai sebagai seorang pelabur akan membina tempat kerja trading anda. Pada masa ini, perbelanjaan ini boleh berbeza dengan ketara daripada pelabur kepada pelabur, tetapi sekurang-kurangnya, anda pasti akan memerlukan sebuah komputer riba yang besar dan juga meja kerja sistem komputer dan kerusi. Sesetengah pelabur boleh memilih berbilang monitor sistem komputer konfigurasi serta meja komputer yang mahal serta kerusi, yang jelas boleh mendapatkan benar-benar mahal. Walau bagaimanapun, ini tidak perlu untuk berdagang berfaedah. Semua yang anda benar-benar perlukan adalah sebuah komputer riba yang baik serta pautan internet.

Kos utama menjalankan perniagaan perdagangan menumpahkan dagangan. Ya, betul, menumpahkan profesion berada dan juga patut dianggap sebagai kos menjalankan perniagaan perdagangan. Adalah penting anda melihat mereka dengan cara ini, disebabkan oleh hakikat bahawa ia membantu anda untuk menjadi kurang psikologi terjejas oleh dagangan menumpahkan. Fikirkanlah dengan melakukan ini; seorang pemilik restoran tidak mendapat malang atau gila apabila dia perlu rangka semula makanan atau membayar pekerjanya, kerana dia tahu perkara-perkara yang hanya harga yang beroperasi.

Sama seperti dengan perkhidmatan yang lain, kaedah yang anda membuat pendapatan sebagai pelabur adalah dengan menjana lebih banyak pendapatan berbanding perbelanjaan keluar berterusan anda. Seperti mana-mana pelbagai syarikat lain, kaedah yang anda menumpahkan wang dan juga akhirnya keluar perkhidmatan, jika harga anda adalah lebih besar daripada pendapatan anda.

Jadi, kos terbesar perniagaan anda sebagai seorang peniaga adalah kerugian anda menarik daripada kehilangan profesion. Setiap peniaga di dunia, walaupun dagangan tepat bagaimana menguntungkan, telah kehilangan. Anda tidak boleh mengelakkan mereka, jadi hanya menerima bahawa anda akan mempunyai untuk menangani dengan mengorbankan kehilangan perdagangan dan juga bukannya matlamat untuk mengelakkan mereka, mengetahui bagaimana untuk menjaga mereka dengan baik, tetapi anda perlu menerima mereka sebagai harga yang berterusan permulaan (banyak lanjut mengenai cara untuk menjaga kos ini kemudian).

Satu lagi harga yang lebih kecil yang berkaitan dengan perdagangan adalah bahawa spread broker atau pampasan. Ini sudah tentu akan berterusan kos untuk anda dan juga anda harus ingat bahawa setiap kali anda pergi ke dalam perdagangan, anda membayar spread atau komisen kepada broker anda. Ini adalah harga yang sebenar dan anda perlu mengambil kira ia seperti itu. Tidak dinafikan, hari-pedagang yang berdagang benar-benar tetap mempunyai perbelanjaan jauh lebih tinggi dikaitkan dengan spread atau pampasan berbanding melakukan peniaga swing seperti saya (dan juga anda, saya benar-benar berharap).

Kini, untuk berita buruk mengenai kos dagangan. Jika anda tidak mengendalikan mereka dan juga termasuk mereka dengan betul, mereka boleh berkembang keluar dari tangan, benar-benar, benar-benar cepat. Jika anda tidak menguruskan ancaman anda dengan betul seperti yang anda berdagang, anda boleh selesaikan menumpahkan semua pinjaman trading anda sangat, sangat cepat, lebih cepat daripada dalam perniagaan lain dengan pasti.

Mengetahui masalah ini yang membabitkan kos perdagangan, ia perlu membuat anda baca semula perenggan sebelumnya lagi di dalam berita baik harga dagangan, serta mengingatkan diri anda bahawa harga ini boleh berkesan dikendalikan dan termasuk, namun ia terpulang kepada anda untuk melakukannya!

Trading agak pelbagai daripada pelbagai syarikat lain, tetapi ia masih sebuah organisasi dan juga anda perlu untuk menjalankan ia seperti satu dan menganggapnya sebagai satu. Majoriti peniaga mula di jalan yang salah terus dari pintu gerbang dengan merawat dagangan mereka seperti perjalanan ke pertubuhan perjudian dan bukan perniagaan yang memerlukan struktur dan perancangan dan yang mempunyai sebenarnya harga sebenar yang berkaitan dengannya.

Ok, sekarang bahawa kita sebenarnya telah membincangkan harga utama beroperasi sebagai seorang pelabur, mari kita bercakap pertama mengenai nasib baik mengenai mereka. Sisi terang adalah bahawa anda mengenali apa perbelanjaan anda adalah seperti baik kerana tidak banyak daripada mereka. Anda boleh mengawal kos anda sebagai pelabur benar-benar mudah dan juga telah berjaya. Kawalan ini dilakukan dengan pengendalian ancaman anda seperti yang anda berdagang. Ini menunjukkan, tidak berjalan risiko lebih daripada yang anda benar-benar boleh berjaya kehilangan pada apa-apa jenis satu perdagangan, yang dilakukan dengan menggunakan berhenti kerugian pasti. Memahami cara terbaik untuk berkesan meletakkan stop loss tambahan akan menjadi faktor yang besar dalam menjaga bahaya dan juga dalam membuat penggunaan terbaik ganjaran. Satu kedudukan yang berkesan berhenti kerugian boleh menjadi perbezaan di antara perdagangan menumpahkan dan menjual memenangi banyak contoh.